H γυμνάστρια από την Πολωνία Ewa Chodakowska, γυναίκα του Έλληνα γυμναστή Λευτέρη Καβούκη, είναι συγγραφέας με βιβλία που έχουν γίνει best seller, κάνοντας χιλιάδες γυναίκες να αγαπήσουν την γυμναστική. Έχει ψηφιστεί ως η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή, περισσότερη και από την πρωθυπουργό της χώρας της. Με 2.000.000 followers στο Facebook και 1.300.000 στο Instagram οδηγεί τις εξελίξεις στο fitness και στην υγιεινή διατροφή.

Όλοι μιλούν για φαινόμενο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Μία εικόνα ισούται με με χίλιες λέξεις! Και ό,τι κι αν πούμε για την Ewa είναι λίγο. Οι φωτογραφίες της, άλλωστε, τα λένε όλα! Κορμί λαμπάδα και sexy πρόσωπο είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στην Ewa Chodakowska.

Έχει το πρώτο fitness περιοδικό

Το φημισμένο περιοδικό «Beactive» στην Πολωνία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στατιστικών με τη γυμνάστρια και εκδότη Ewa Chodakowska έκανε εξώφυλλο την Αμαρυλλίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταμορφώνει το σώμα των γυναικών!

Όπως λέει η ίδια υπήρξε “μια άμορφη μάζα”. Ώσπου αποφάσισε να αλλάξει το σώμα της και να μοιραστεί με τον κόσμο το μυστικό της. Το δημοφιλές site της (που δημιούργησε ο Έλληνας σύζυγός της) τα “σπάει” και μαζί με τα fitness app που προμοτάρει έχει βάλει στόχο να αλλάξει τα σώματα των γυναικών που θα την πιστέψουν και θα την ακολουθήσουν.

H σελίδα της στο facebook
O λογαριασμός της στο instagram

Πηγή:wefit

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης