Όπως φαίνεται -και αν ισχύουν οι φήμες- η Valve ετοιμάζεται να κάνει μια ανακοίνωση βόμβα.

Ο CBOAT, ένας γνωστός χρήστης του Neogaf ο οποίος στο παρελθόν είχε διαρρεύσει ότι τα πρώτα games του Xbox One θα “τρέχουν” σε ανάλυση 900p και όχι 1080p (κάτι που με τα έως τώρα δεδομένα ισχύει), επιστρέφει με μια ακόμα διαρροή που θα συζητηθεί εντόνως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάρτησε στο Neogaf μια παρουσίαση της Valve μέσω Powerpoint μέσα στην οποία υπάρχουν φωτογραφίες της next-gen μηχανής γραφικών της εταιρείας, την Source Engine 2. Σε μια από τις φωτογραφίες παρουσιάζεται η πίστα Plantation από το Left 4 Dead 2, η οποία έχει δημιουργηθεί εκ νέου μέσω της νέας μηχανής γραφικών. Ο τεχνικός τομέας φαίνεται να είναι κατά πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την αυθεντική πίστα του παιχνιδιού.

Ο φωτισμός και οι σκιές έχουν επίσης βελτιωθεί, ενώ υπάρχουν σημεία του κτηρίου τα οποία έχουν καταστραφεί. Το τελευταίο εικάζουμε ότι έχει να κάνει με τα καταστρεφόμενα περιβάλλοντα που όπως φαίνεται θα υποστηρίζει η game engine. Στις υπόλοιπες φωτογραφίες γίνεται σύγκριση των γραφικών ανάμεσα στη παλιά και την νέα έκδοση.

Δε γνωρίζουμε ακόμα εάν οι φωτογραφίες προέρχονται από το επόμενο Left 4 Dead ή αν σχεδίασαν κάποια σημεία του για τον σκοπό της παρουσίασης. Επίσης, σε μια από τις εικόνες γίνεται λόγος για τα επανασχεδιασμένα εργαλεία και την μεγαλύτερη ευκολία που θα παρέχει ο editor της μηχανής ως προς την ανάπτυξη και την εισαγωγή περιεχομένου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει να δούμε πόσα από όλα αυτά τα στοιχεία που διέρρευσαν ισχύουν και να κάνουμε υπομονή για μια επίσημη ανακοίνωση, καθώς η Valve δεν έχει σχολιάσει κάτι επί του παρόντος. Θυμίζουμε ότι η Valve ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μέσω τρίτων κατασκευαστών το δικό της PC για το σαλόνι, το Steam Machine, το λειτουργικό του οποίου θα είναι το SteamOS.

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης