Μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του το Neverwinter της Cryptic Studios μεταπηδά στην ψηφιακή πλατφόρμα της Valve, η οποία τον τελευταίο προσφέρει απλόχερα στέγη σε ποιοτικές free-to-play δημιουργίες, όπως είδαμε και στην περίπτωση του Path of Exile.

Εν τω μεταξύ, όπως μας είχε αναφέρει, ο Ryan Clark, ο product manager της Perfect World Entertainment σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GameWorld σύντομα στο Neverwinter θα βλέπαμε την προσθήκη ενός νέου class. To class αυτό θα ονομάζεται Hunter Ranger και μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις ικανότητές του στο παρακάτω τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Neverwinter διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω του Steam, όπως άλλωστε και το expansion του που φέρει την ονομασία Shadowmantle. To τελευταίο θα λαμβάνει χώρα στα δάση του Nevewinter και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το lich Valindra, αν θέλετε φυσικά να επιβιώσετε. Το Shadowmantle προσθέτει επίσης νέα paths για τις ήδη υπάρχουσες classes, όπως τον Anointed Champion για τον Devoted Cleric και τον Whisperknife για τον Trickster Rogue.

Για να κατεβάσετε το Neverwiter μέσω του Steam κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε το review του Neverwinter από το GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: padelis@gameworld.gr (Παντελής Δασκαλέλος)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης