Στην ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και την κοινωνία βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των εταιρικών αξιών και της επιχειρηματικής μας κουλτούρας και μας καθοδηγεί, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικόεπίπεδο.

Κάθε μια και κάθε ένας από εμάς συγκλονίστηκε από τις ανθρώπινες απώλειες και το μέγεθος των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιέςστην περιοχή της Αττικής, τον περασμένο Ιούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Όμιλος FOURLIS και η ΙΚΕΑ, όπως κάθε φορά, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα για παροχή βοήθειας, καλύπτοντας τις ανάγκες των υποδομών που δημιουργήθηκαν στους Δήμους για την υποστήριξη των συμπολιτών μαςπου επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ενώ παράλληλα εξυπηρέτησαν τις ανάγκες δημιουργίας προσωρινού καταλύματος για τα παιδιά του Λύρειου ορφανοτροφείου.

Επιπλέον, και με στόχο την αποτελεσματικότερη δυνατή παροχή αρωγής σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη, ο ‘Ομιλος FOURLIS και η ΙΚΕΑ, αποφάσισαν να προσφέρουν προγράμματα στήριξης στους συμπολίτες μας, θύματα της τραγωδίας, πάντα σε συντονισμό με τις αρμόδιες τοπικές αρχές.

Μέσα από αυτή τη δράση, στόχος μας είναι να προσφέρουμε όλα τα έπιπλα και τον οικιακό εξοπλισμό σε 50 νοικοκυριά που η κύρια κατοικία τους έχει υποστεί ζημιές (κόκκινη ή κίτρινη σήμανση) και που θα επιλεγούν βάσεικοινωνικών κριτηρίων.Συγκεκριμένα δίνεται προτεραιότητα στις οικογένειες που λαμβάνουν ήδη το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στις μονογονεϊκές οικογένειες και στις οικογένειες με 3 ή περισσότερα παιδιά, όπως αυτές θα μας κοινοποιηθούν από τους Δήμους. Επίσης έχουμε δεσμευτεί να εξοπλίσουμε το Λύρειο ορφανοτροφείο, μόλις ανοικοδομηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Όμιλος FOURLISκαι στην ΙΚΕΑ οι αξίες μας απορρέουν από την κουλτούρα μας η οποίαέχει δημιουργηθεί από ανθρώπους με πάθος, μέσα από καλές αλλά και δύσκολες στιγμές, ενώ αποτελούν για όλες και όλους εμάς ισχυρή και πολύτιμη κληρονομιάκαθώς καιόραμα και έμπνευση.

Γι’ αυτό και πάνω απ’ όλα φροντίζουμε να τις κάνουμε πράξη μέσα από τις καθημερινές μας λειτουργίες και δράσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης