Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν οκτώ άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ αυτών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά συνέλαβαν, πρωινές ώρες χθες (02-07-2018), έναν 36χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 14 ετών και εννέα μηνών για σύσταση και συμμορία και ληστεία.

Παράλληλα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, το απόγευμα της Δευτέρας, ένας 46χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 16 ετών και τριών μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση, κλοπή κατά συναυτουργία και για παράβαση του ΚΟΚ.

Επιπλέον, στα χέρια των Αρχών έπεσαν πέντε άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης