Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με εκατοντάδες επισκέπτες να κατακλύζουν από νωρίς το Ιππικό Κέντρο της Ανδραβίδας, έπεσε το μεσημέρι της Κυριακής και επίσημα η «αυλαία» του 1ου Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης με την πραγματοποίηση, για 78η συνεχόμενη χρονιά, της «ιστορικής» Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «φινάλε» της Έκθεσης περιελάμβανε, όπως κάθε χρόνο, τις βραβεύσεις των αλόγων τα οποία «ξεχώρισε» από την προηγούμενη μέρα η Ελλανόδικος Επιτροπή, με βασικό κριτήριο την καθαρότητα της φυλής αλλά και την όλη εικόνα τους.

Το «σύνθημα» για την έναρξη της μεγάλης γιορτής των αλόγων δόθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το πρωί από τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Δημήτρη Αρβανίτη, ενώ στη συνέχεια δεκάδες άλογα «ξεχύθηκαν» στον αγωνιστικό χώρο, αλλά καλπάζοντας, άλλα «χορεύοντας», άλλα χαιρετώντας τους επισήμους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανέμορφα άλογα όλων των φυλών, με πρώτα και καλύτερα τα σπάνια καθαρόαιμα της φυλής Ανδραβίδας, «παρέλασαν» μπροστά από τα μάτια που κοινού, που στιγμή δεν έπαψε να τα θαυμάζει και να τα χειροκροτεί.

Φυσικά, από την 78η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι επιδείξεις και οι φιγούρες. Έτσι, πολλοί ήταν οι αναβάτες που παρουσίασαν στο κοινό αλλά και στην εξέδρα των επισήμων τις ικανότητες των αλόγων τους!

Η «αυλαία» της Ιππικής Έκθεσης έπεσε αργά το μεσημέρι, με τον κόσμο να αποχωρεί ενθουσιασμένος από το θέαμα για ακόμα μία φορά.

Πηγή: patrisnews.com
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης