Σε αιματοχυσία στους δρόμους του Κορδελιού κατέληξε η διαμάχη δύο οικογενειών Ρομά για λόγους «τιμής». Με τρεις σφαίρες στο πόδι πλήρωσε το θύμα της διαμάχης την ερωτική σχέση με την σύντροφο του θύτη, σε ένα περιστατικό που είχε όλα τα χαρακτηριστικά αστυνομικής ταινίας και ευτυχώς δεν έχει εξελιχθεί σε αιματηρή βεντέτα.

Όπως διηγείται στη «Ζούγκλα» ο ξάδελφος του θύματος, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο τους ξεκίνησαν από τη Λάρισα για να κάνουν επίσκεψη σε συγγενείς τους στη Θεσσαλονίκη. Ενώ βρίσκονταν σε κουρείο του Δενδροπόταμου, δέχτηκε μήνυμα από γνωστό του, τον Γ.Σ., για ένα επαγγελματικό θέμα και έκλεισαν ραντεβού στο κουρείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνθρωπος που έστειλε το μήνυμα δεν πήγε μόνος στο σημείο του ραντεβού. Τον ακολούθησαν δύο αυτοκίνητα. Στο ένα από αυτά επέβαινε ο αδελφός του, ο Μ, ο οποίος με ένα Γκλοκ στο χέρι άρχισε να απειλεί τους δύο άνδρες. Έβαλε μάλιστα το όπλο στο κεφάλι του ξαδέλφου απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει. Όπως λέει στη «Ζούγκλα» ο άνθρωπος που διηγείται την ιστορία, ο ίδιος προσπάθησε να ζητήσει εξηγήσεις αλλά του είπαν να μην ανακατεύεται. Στη συνέχεια, είδε να βάζουν με την βία τον ξάδελφο του στο πίσω κάθισμα ενός από τα αυτοκίνητα και να φεύγουν. Τους ακολούθησε μέχρι ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στο Κορδελιό. Όταν κατέβηκαν από τα οχήματα ζήτησε να μάθει τι συνέβαινε και γιατί ο ξάδελφος του απήχθη με αυτόν τον βίαιο τρόπο.

Ο άνδρας με το Γκλοκ του είπε ότι ο ξάδελφος του είχε σχέση επί 8-9 μήνες με την σύζυγο του και «δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια» από την ντροπή του, ενώ αισθανόταν ότι είχε γίνει περίγελος των υπόλοιπων Ρομά. Έβριζε, απειλούσε και, παρά τις προσπάθειες των πιο ψύχραιμων να τον σταματήσουν, τον πυροβόλησε τρεις φορές στο πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Διαβατών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Γεννηματά. Τελικά διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λάρισας όπου και νοσηλεύεται.

Όπως λέει ο καταγγέλλων, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο του τραυματισμού και πήραν καταθέσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από τον ξάδελφο του. Εκφράζει, πάντως, τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η αστυνομία δεν έχει πράξει τα δέοντα για την τιμωρία των ενόχων.

Παρακολουθείστε τι είπε στη «Ζούγκλα» ο καταγγέλλων:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης