Σχέδιο πρότασης για την ενίσχυση της επιχειρηματικής εξωστρέφειας, ειδικά μελετημένο για τις επιχειρήσεις της Ηπείρου, θα παρουσιάσει την ερχόμενη Τετάρτη στα Ιωάννινα ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν ο εν λόγω φορέας, η περιφέρεια Ηπείρου και τα επιμελητήρια Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, την παρουσίαση θα κάνει ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΣΕΒΕ, Τάσος Αλεξανδρίδης, ο οποίος θα προτείνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία στρατηγικής εξαγωγών για την περιφέρεια, την προβολή συγκεκριμένων κλάδων με υψηλή συγκέντρωση στην Ήπειρο (π.χ. ασημουργία, παραδοσιακή τέχνη, εναλλακτικός τουρισμός και αγροτικά προϊόντα), καθώς και την ανάδειξη αγορών – στόχων για καθένα από τα επιλεγμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα, θα εισηγηθεί την ανάδειξη υφιστάμενων και δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών, με το λογότυπο «ΗΠΕΙΡΟΣ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση, στην οποία θα παρουσιαστούν και συγκεκριμένες εταιρείες της περιοχής που έχουν δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στο εξωτερικό, θα ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα της 19ης Μαΐου σε γνωστό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων, παρουσία και της περιφερειάρχη Ηπείρου, Δήμητρας Γεωργακοπούλου- Μπάστα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης