Δείγμα DNA του Ζακ Κωστόπουλου φέρεται να εντοπίστηκε στο μαχαίρι που είχε βρεθεί έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο άτυχος ακτιβιστής.

Σύμφωνα με tovima, το σχετικό πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων φέρεται να επιβεβαιώνει ότι ο 32χρονος κρατούσε το μαχαίρι κατά την είσοδό του στο κοσμηματοπωλείο, παρότι δεν είχαν βρεθεί πάνω στο αιχμηρό αντικείμενο τα αποτυπώματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι που αποδίδει η αστυνομία στη μορφή και στο μικρό μέγεθος της λαβής του μαχαιριού που δεν επιτρέπει τη λήψη πλήρων αποτυπωμάτων, αλλά και στο γεγονός ότι το κράτησαν κι άλλα άτομα.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τις συνθήκες θανάτου του 32χρονου ολοκληρώνεται. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ζακ Κωστόπουλος φέρεται να είχε προχωρήσει το τελευταίο διήμερο σε εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε παρουσιάσει σημαντικό πρόβλημα υγείας λόγω χρήσης κοκτέιλ ουσιών, με αποτέλεσμα η κατάστασή του να έχει επιδεινωθεί.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους για το «φιλμ» των κινήσεων του Ζακ Κωστόπουλου πριν από το τραγικό περιστατικό της οδού Γλάδστωνος, όπου χτυπήθηκε από καταστηματάρχες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης