Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικήςη υπόθεση ανθρωποκτονίας δύο γυναικών, μητέρας και κόρης, η οποία διαπράχθηκε το 2007.

Οι δύο γυναίκες, από τη Γεωργία, ηλικίας 59 και 21 ετών αντίστοιχα, είχαν εξαφανισθεί από την περιοχή των Αθηνών και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Η εξαφάνισή τους είχε δηλωθεί στο Τ.Α. Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης.

Μετά από συνεργασία με τις Αρχές της χώρας καταγωγής των θυμάτων, μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες και προσήχθησαν. Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 54 και 60 ετών.

Όπως διαπιστώθηκε, τα θύματα είχαν δολοφονηθεί δι’ ασφυξίας, εντός του διαμερίσματος του 54χρονου στα Πετράλωνα και στη συνέχεια οι δράστες, με τη βοήθεια και τρίτου ατόμου, εξαφάνισαν τις σορούς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίνητρο των πράξεών τους, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 54χρονου, ήταν προσωπικές διαφορές με τα θύματα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης