«Πολιτικές παρεμβάσεις» κατήγγειλε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου Μυλωνά, αναφερόμενος στην προφυλάκιση του εντολέα του.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για κινήσεις «προεκλογικού εντυπωσιασμού», ενώ δήλωσε ότι επιχειρείται να στηθεί πολιτικός δάκτυλος στη Δικαιοσύνη, ώστε να ασκηθούν «εντυπωσιακές» διώξεις σε βάρος συγκεκριμένων επιχειρηματιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος ανέφερε πως ορισμένοι εισαγγελείς διαπλέκονται με πολιτικά πρόσωπα κι ότι προτεραιότητα των Αρχών είναι να απαγγελθούν κατηγορίες και να υπάρξουν προφυλακίσεις.

Παράλληλα, σημείωσε πως το επάγγελμα του εντολέα του τον καθιστά «αντιπαθή», ειδικά την περίοδο της κρίσης, ωστόσο διαχώρισε τη θέση του Ριχάρδου Μυλωνά από τα υπόλοιπα 62 άτομα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.

Ο κ. Κούγιας δήλωσε ότι ο πελάτης του κατηγορείται μόνο για λαθραία εξαγωγή χρυσού κι ότι ενεπλάκη στην υπόθεση επειδή ένας συνεργάτης του εντοπίστηκε να προσπαθεί να εξαγάγει παράνομα χρυσάφι στην Τουρκία με λεωφορείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στις πληροφορίες ότι οι κατηγορούμενοι σχεδίαζαν επέκταση της δραστηριότητάς τους στο Λας Βέγκας, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι ο πελάτης του είχε κάθε δικαίωμα να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης