Aυτή είναι η προκήρυξη του “Επαναστατικού Αγώνα”, με την οποία διαχωρίζει τη θέση του από την πρόσφατη επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, αλλά και από άλλες οργανώσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Οι επαναστατικές οργανώσεις δεν έχουν “μητρικές” ή “θυγατρικές”.

Η προκήρυξη της οργάνωσης “Επαναστατικός Αγώνας”, που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «το Ποντίκι», βρέθηκε (μετά από τηλεφώνημα) στην οδό Ζολιώτη 31 στο Γκύζη, πίσω από το Εφετείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Η οργάνωση αρνείται καθαρά την οποιαδήποτε συμμετοχή στην ένοπλη επίθεση που έγινε στις 27 Οκτωβρίου 2009 στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής και κατά την οποία τραυματίστηκαν 6 αστυνομικοί. Παράλληλα, αποποιείται και άλλες επιθέσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς και η Αστυνομία τις αποδίδει στον “Επαναστατικό Αγώνα”, όπως την κλοπή του ΜΡ5 του ειδικού φρουρού στην οικία του Ρωμύλου Κεδίκογλου και την δολοφονία Αμανατίδη.

Χαρακτηρίζει “σκευωρία” τα περί διασταύρωσης γενετικού υλικού και τονίζει ότι η αστυνομία δεν έχει πραγματικά στοιχεία για την ταυτότητα των μελών της οργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προκήρυξη ο “Επαναστατικός Αγώνας” επιτίθεται κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, αντιδρώντας στις κατά καιρούς θεωρίες περί τρομοκρατικών οργανώσεων.

Διαβάστε επίσης:

Δεν εμπλέκεται στην επίθεση της Αγ. Παρασκευής ο Επ. Αγώνας,
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009, 17:17

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης