Ο υποστράτηγος Γρηγόρης Μπαλάκος και ο ταξίαρχος Γιάννης Δικόπουλος παραμένουν στη θέση του αττικάρχη ο πρώτος και του διευθυντή ασφάλειας Αττικής ο δεύτερος, μετά τις κρίσεις, προαγωγές και αποστρατείες στους βαθμούς του ταξίαρχου, του αστυνομικού διευθυντή και του αστυνομικού υποδιευθυντή, οι οποίες προκάλεσαν νέες τοποθετήσεις και μετακινήσεις.

Στην αντίστοιχη θέση, στη Θεσσαλονίκη, παραμένει ο υποστράτηγος Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ διευθυντής της αστυνομικής ακαδημίας τοποθετήθηκε ο υποστράτηγος Γεώργιος Μπαλάγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη θέση του διευθυντή κρατικής ασφάλειας τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Χρήστος Καλίνης και στη θέση του διευθυντή τροχαίας Αττικής ο ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Κρόκος.

Στις κρίσεις των ταξιαρχών εννιά προήχθησαν στο βαθμό του υποστράτηγου, 32 παρέμειναν στο βαθμό τους και 27 αποστρατεύθηκαν, λαμβάνοντας τιμητικά το βαθμό του υποστράτηγου.

Στο βαθμό του αστυνομικού διευθυντή, κατά τις κρίσεις προήχθησαν 36 στον βαθμό του ταξίαρχου και αποστρατεύθηκαν συνολικά 62. Στο βαθμό του αστυνομικού υποδιευθυντή κατά τις κρίσεις προήχθησαν 94 και αποστρατεύθηκαν λόγω ορίου ηλικίας επτά. Οι κρίσεις στην αστυνομία συνεχίζονται στους μικρότερους βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης