Κλήρωση 176 κατοικιών, σε άστεγους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, στην Κέρκυρα, παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλη Κεγκέρογλου, και της προέδρου του Ο.Ε.Κ., Γωγώς Κωτίδου.

Οι κατοικίες που θα κληρωθούν, βρίσκονται στον νέο οικισμό «Κέρκυρα V» που κατασκευάζει ο Ο.Ε.Κ. στην περιοχή Άγιος Ιωάννης του Δήμου Παρελίων. Ο οικισμός που ανεγείρεται σε οικόπεδο περίπου 89 στρεμμάτων και αποτελείται από 176 κατοικίες, έξι καταστήματα, 193 θέσεις parking, δύο παιδικές χαρές, δύο γήπεδα (μπάσκετ και βόλεϊ), αίθουσα συγκεντρώσεων και βιολογικό σταθμό, ενώ έχει προβλεφθεί η κατασκευή όλων των απαραίτητων έργων υποδομής και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου (οδοποιία, δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης, ηλεκτροφωτισμός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κτίρια των κατοικιών επικαλύπτονται με κεραμοσκεπείς στέγες, διαθέτουν λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης και από μια ευρύχωρη αποθήκη αντιστοιχεί σε κάθε διαμέρισμα, ενώ ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές τους ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις άνεσης και αισθητικής. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας, στις 11:00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης