Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι δύο κατηγορούμενοι για την καταδίωξη στον Μυλοπόταμο και την επίθεση σε βάρος της οικογένειας Γερμανών τουριστών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Cretalive, ο 38χρονος και ο 36χρονος, παραδόθηκαν στις αρχές στις 03.00 τα ξημερώματα, παρουσία των δικηγόρων τους και αφού νωρίτερα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 38χρονος, που διώκεται για κακούργημα, θα απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Ο 36χρονος απολογείται την Πέμπτη, καθώς αν και πλημμεληματικού χαρακτήρα το αδίκημα που αντιμετωπίζει, παραπέμπεται στον ανακριτή λόγω συνάφειας.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ο ισχυρισμός που προβάλλει η πλευρά των κατηγορουμένων είναι πως τα πράγματα έγιναν διαφορετικά από αυτά που αναφέρουν οι τουρίστες.

Μάλιστα υποστηρίζεται ότι ο ένας εκ των Γερμανών, που είναι μποξέρ, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 38χρονο σε σημείο που να του προκαλέσει ζημιά στην μύτη, καθώς – όπως αναφέρεται – έσπασε το διάφραγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικαλείται δε η πλευρά του 38χρονου ότι υπάρχει και σχετική ιατρική γνωμάτευση, ενώ – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα ζητηθεί και η εξέτασή του από ιατροδικαστή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης