Μπασκέτα... παγίδα-θανάτου σε γήπεδο του Χαλανδρίου

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014, 11:00
Μπασκέτα... παγίδα-θανάτου σε γήπεδο του Χαλανδρίου
Αναγνώστες και δημότες Χαλανδρίου έστειλαν στη Zougla.gr την παρακάτω φωτογραφία από το γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Παρ' όλο που έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τις 23 Σεπτεμβρίου, όταν και η μπασκέτα αποκολλήθηκε από τη βάση της, κανένας δεν έχει φροντίσει ακόμα για την απομάκρυνση του αντικειμένου και την αποκατάσταση της ζημιάς. Η πτώση της μπασκέτας έγινε σε μια στιγμή κατά την οποία δεν υπήρχαν παιδιά μέσα στο γήπεδο. Όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις, οι αρμόδιοι ρίχνουν ο ένας στον άλλο το μπαλάκι των ευθυνών.

«Χθές το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ αποκολλήθηκε από τη βάση της μια μπασκέτα. Σας ενημερώνουμε ότι ο χώρος αυτός ανήκει στη Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και ο Δήμος Χαλανδρίου δεν έχει καμιά ευθύνη για τη συντήρηση και την λειτουργία του» επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου κ. Σέργιος Γκάκας.Δημότης του Χαλανδρίου, ο οποίος επικοινώνησε με το zougla.gr ανέφερε πως ήταν τύχη που τη στιγμή της αποκόλλησης δεν έπαιζαν παιδιά στην μπασκέτα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014, 11:08