«Ο καθρέφτης του σώματος»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012, 13:15
«Ο καθρέφτης του σώματος»
Ένα επαναστατικό εντατικό σεμινάριο, με τίτλο «Ο καθρέφτης του σώματος», πραγματοποιείται από 1 έως 5 Μαΐου (Τρίτη έως Σάββατο).

Το παρουσιάζει ο ίδιος ο δημιουργός της μεθόδου και συγγραφέας Martin Brofman Ph.D.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό, επαναστατικό σεμινάριο που προτείνει αποτελεσματικές, δυναμικές θεραπευτικές τεχνικές και εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε. Όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία. Όλοι είμαστε θεραπευτές.

Στη μέθοδο «καθρέφτης του σώματος» δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ικανότητα παρά μόνο όσα διδάσκονται στα ολιγοήμερα σεμινάρια.

Η τεχνική αυτή, η εκμάθησή της και η εύκολη χρήση της είναι στη διάθεση κάθε ατόμου που ενδιαφέρεται ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδο μόρφωσής του. Τη μέθοδο αυτή μπορεί να τη δεχτεί ο κάθε άνθρωπος ανεξάρτητα από τη φιλοσοφία του και τα προσωπικά του πιστεύω. Επίσης, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε, επαγγελματίες θεραπευτές, μαθητές θεραπευτικών τεχνών, αλλά και όσοι καταφεύγουν σε θεραπευτές.

Στο σεμινάριο «Ο καθρέφτης του σώματος», θα δούμε ότι η κατάσταση του φυσικού σώματος αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα, τις πεποιθήσεις και τη ζωή μας. Οι τεχνικές που παρατίθενται, μας επιτρέπουν να πραγματοποιήσουμε αλλαγές και να αναλάβουμε τα ηνία της υγείας μας. Ο Μάρτιν είναι ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας των τεχνικών του.

Είστε διαρκώς 100% υγιείς σε σωματικό και νοητικό επίπεδο; Τότε, αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε εσάς. Ωστόσο, συνιστάται ανεπιφύλακτα για τους υπόλοιπους ανθρώπους, για όσους υποφέρουν περιστασιακά ή συχνά και λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές παθήσεις, οξείες ή χρόνιες. Η εφαρμογή των τεχνικών του μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τα βαθύτερα αίτια των συμπτωμάτων ενώ συμβάλει στην έγκαιρη πρόληψη.

Έχετε μόνο ένα σώμα. Φροντίστε το!

Με την ολοκλήρωση της εμπειρίας θα είσθε ικανοί να:
• Κατανοείτε και βιώνετε τον εαυτό σας σαν μια οντότητα ενέργειας
• Νοιώθετε, κατευθύνετε και αντιλαμβάνεστε την ενέργεια (αύρες,τσάκρα,μορφές σκέψης)
• Κατανοείτε τη σχέση ανάμεσα στο σώμα σας και τη συνείδησή σας
• Κατανοείτε πως τα συμπτώματα στο σώμα σας αντανακλούν εντάσεις στη συνείδησή σας
• Διαβάζετε το σώμα σαν ένα χάρτη της συνείδησης, κατανοώντας τη σχέση ανάμεσα στις εσωτερικές αιτίες και τα εξωτερικά συμπτώματα
• Κατανοείτε τα τσάκρα και τις σχέσεις τους με συγκεκριμένα επίπεδα της συνείδησης και του σώματος
• Χρησιμοποιείτε διάφορα εργαλεία προορισμένα για θεραπεία (λευκό φως, χρώματα, μορφές σκέψεις)
• Αντιληφθείτε τα αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των τεχνικών και εργαλείων.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήσετε με την Βάσω Σωτηρίου, τηλ:693615 9835, e- mail: vasso_sotiriou@hotmail.com.

Το βιβλίο της μεθόδου με τίτλο «Όλα Μπορούν Να Θεραπευτούν», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Σημείωση: Καμία ιατρική πράξη, ιατρική διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή δεν παρέχεται. Καμία εγγύηση των αποτελεσμάτων δεν δίνεται ούτε υπονοείται.

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012, 13:16