Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013, 05:55
Ο καιρός σήμερα
Βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες στα ορεινά της Κρήτης όπου ενδέχεται να βρέξει τοπικά, περιμένουμε σήμερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ισχυροί στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013, 05:57