Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την απόδραση από τις φυλακές Αυλώνα.

Χθες το μεσημέρι περίπου δέκα συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας και υπεύθυνοι του υπουργείου Δικαιοσύνης έκαναν αυτοψία στους εξωτερικούς χώρους του σωφρονιστικού καταστήματος. Από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός και ο Σύρος κρατούμενος χρησιμοποίησαν μια αυτοσχέδια σκάλα για να σκαρφαλώσουν στον μαντρότοιχο της φυλακής και να βρεθούν εκτός σωφρονιστικού καταστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σκάλα ήταν φτιαγμένη από πλαστικά ράφια που φαίνεται ότι είχε εξασφαλίσει ο Σύρος καθώς δούλευε στα μαγειρεία του Αυλώνα και είχε πρόσβαση σε διάφορους χώρους της φυλακής. Επίσης, εντοπίστηκε μια πένσα που πιθανότατα την χρησιμοποίησαν για να κόψουν τα σύρματα καθώς και κινητά τηλέφωνα.

Τον νεαρό αλβανό συνέλαβαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι τον είχαν συλλάβει και στο παρελθόν και έτσι γνώριζαν τα πιθανά μέρη όπου θα πήγαινε μετά την απόδραση. Όσο για τον Σύριο, το χτύπημα που… αποκόμισε από την πτώση του την στιγμή που πήδηξε τον μαντρότοιχο της φυλακής δεν του έδωσε την δυνατότητα να πάει πολύ μακριά και έτσι συνελήφθη σε ένα παράπηγμα της περιοχής του Αυλώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης