Ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος ενός 67χρονου άνδρα από τον Πύργο, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι από τη σύντροφό του, χθες το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας patrisnews.com, ο 67χρονος είχε παρουσιάσει ελαφρά συμπτώματα πριν από δύο εβδομάδες, ενώ πριν από πέντε ημέρες είχε υποβληθεί σε μοριακό τεστ, το οποίο και είχε βγει θετικό στον κορωνοϊό. Ωστόσο δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στο νοσοκομείο και έτσι ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε κατ΄ οίκον περιορισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως διευκρίνισε η σύντροφός του, και οι δύο ήταν πλήρως εμβολιασμένοι με το εμβόλιο της Pfizer/BionTech, ενώ και η ίδια ήταν θετική στον ιό.

Η κα. Νικολέττα, η σύντροφός του, δεν φανταζόταν πως το κυριακάτικο τραπέζι θα εξελισσόταν σε τραγωδία. Εκείνη τον εντόπισε λίγο μετά τη μία νεκρό στο κρεβάτι τους όταν πήγε να τον ξυπνήσει προκειμένου να γευματίσουν.

Βλέποντας πως ο σύντροφός της δεν ανταποκρινόταν, ζήτησε αμέσως βοήθεια από τους γείτονες κι αυτοί με τη σειρά τους κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Στο σημείο λίγο αργότερα έφθασαν οι διασώστες με τις ειδικές στολές, όμως ο άτυχος Χ.Λ. ήταν ήδη νεκρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Στο σπίτι του ζευγαριού κατέφθασε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης μαζί με άνδρες της Ασφάλειας προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Η σύντροφός του αποκάλυψε στην εφημερίδα «Πατρίς» πως, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό του 67χρονου, επικοινώνησε με τρία διαφορετικά γραφεία τελετών της περιοχής, ωστόσο, όπως την ενημέρωσαν, δεν ήταν εφικτό να τον παραλάβουν διότι εκκρεμούσε το απαραίτητο έγγραφο από γιατρό.

Φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», η σύντροφος του άτυχου 67χρονου, σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν, δήλωσε:

«Του μίλησα, του είπα “έλα να φάμε”. Τίποτα. Με τα μάτια κλειστά. Το είχε ξανακάνει βέβαια, αλλά με έπιασε τρομάρα. Δεν ανάσαινε, τον είδα κατακίτρινο. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός, φώναξα τον γείτονα και αυτός κάλεσε το ΕΚΑΒ».

 

 

Πηγή: patrisnews.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης