Πρόστιμο και αυτόφωρα μετά από ελέγχους σε μπαράκια της Λαμίας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, 10:58
Πρόστιμο και αυτόφωρα μετά από ελέγχους σε μπαράκια της Λαμίας

Οι καταγγελίες που δέχεται η αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού είναι πολλές και ειδικά το Σαββατόβραδο που η διασκέδαση «χτυπάει κόκκινο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η αστυνομία τη νύχτα που μας πέρασε έκανε αρκετούς ελέγχους με αποτέλεσμα να έχουμε δυο περιπτώσεις σε μπαράκια της Λαμίας στις οποίες που ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Στη μια περίπτωση εκτός από το αυτόφωρο στο οποίο οδηγήθηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος επιβλήθηκε και πρόστιμο 5.000€ , γιατί η παράβαση αφορούσε σε υπεράριθμα άτομα και μάλιστα όρθιους μέσα στο χώρο.

Στο δεύτερο μπαράκι η αυτόφωρη διαδικασία ακολουθήθηκε για τη μουσική, αφού όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο υπήρχαν κάποια ντεσιμπέλ παραπάνω από το επιτρεπόμενο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί παράβαση.

 «Οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων θα είναι συνεχείς...», λένε αστυνομικές πηγές στο LamiaReport και γι' αυτό θα πρέπει οι επαγγελματίες της εστίασης να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες για τα μέτρα και τη νομοθεσία γενικότερα.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, 11:00