Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έπειτα από τον εντοπισμό -χθες- βαρέως οπλισμού σε σπίτι στο Κολωνάκι. Όπως έγινε γνωστό, από τους έξι προσαχθέντες αναμένεται να συλληφθούν οι τρεις, δύο Έλληνες και ένας υπήκοος Αλβανίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δύο Έλληνες φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Οι ίδιοι είναι ύποπτοι για τη διάπραξη δύο ληστειών:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη έγινε τον Ιούλιο του 2014 σε υποκατάστημα τράπεζας στην Επανομή και η δεύτερη σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2013 σε υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Καλαμαριά.

Ένας από τους δύο φέρεται να είχε επαφές με άλλους δύο αντιεξουσιαστές που είχαν συλληφθεί για την αποστολή παγιδευμένου με εκρηκτικά δέματος το καλοκαίρι του 2013 σε πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από παρακολουθήσεις τηλεφώνων η αστυνομία είχε ενδείξεις ότι κάτι προετοίμαζαν ενδεχομένως και ένοπλη ληστεία επίθεση στην Αθήνα, ενώ και οι δύο φέρονται να είχαν μεταβεί στην πρωτεύουσα για να αγοράσουν οπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Γιάφκα με όπλα στο Κολωνάκι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης