Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η Αντιτρομοκρατική για τον εντοπισμό γιάφκας με βαρύ οπλισμό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιάφκα με όπλα εντοπίστηκε στο ΚολωνάκιΠληροφορίες αναφέρουν ότι σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι βρέθηκαν καλάσνικοφ, πιστόλι, χειροβομβίδα και σφαίρες, ενώ έχουν γίνει και έξι προσαγωγές. 

Oι έρευνες των αντρών της Αντιτρομοκρατικής συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, καθώς όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το zougla.gr, τα φώτα ήταν αναμμένα, ενώ αστυνομικοί βρίσκονταν εντός και εκτός της οικίας.


(Το σπίτι στο Κολωνάκι)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Εδώ έγιναν οι έρευνες των αστυνομικών)

Όσον αφορά στις έρευνες στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής ερεύνησαν συνολικά οκτώ σπίτια, τα περισσότερα στο κέντρο και στα ανατολικά κι ένα στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν υποπολυβόλα καθώς και φυσίγγια 9mm αλλά και φυσίγγια για καλάσνικοφ.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες για ληστείες που διαπράχθηκαν σε τράπεζες στη Βόρεια Ελλάδα στις οποίες υπήρχαν υπόνοιες ότι συμμετείχαν αντιεξουσιαστές.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του zougla.gr, το μεσημέρι άντρες της Αντιτρομοκρατικής εισέβαλαν σε σπίτι ατόμου στην Αθήνα που φέρεται να συνδέεται με την οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» όπου εντόπισαν σφαίρες και ηλεκτρονικά εξαρτήματα τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης