Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΕΤΙΤΑ έξω από τo Mαξίμου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, 10:38
Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση της ΕΤΙΤΑ έξω από τo Mαξίμου
Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας μέλη της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, με αιτήματα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς και τη σταθερή και μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στη Βουλή.Πεντάωρη στάση εργασίας, από τις 10.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας, πραγματοποιούν οι δημοσιογράφοι και διοικητικοί υπάλληλοι που εργάζονται στα ιδιωτικά κανάλια Alpha, ANT1, Μακεδονία, Mega, Star, Σκάι και Epsilon.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΤΙΤΑ αναφέρει ότι απαιτεί από την κυβέρνηση:

• Να πάψει να παίζει τα μικροκομματικά της παιχνίδια στις πλάτες χιλιάδων οικογενειών - κανένα μαύρο και καμιά απόλυση σε κανένα κανάλι
• Να δοθούν άμεσα άδειες σε όλους τους ενδιαφερόμενους με το ανάλογο τίμημα για να αυξηθούν και όχι να μειωθούν τα έσοδα του κράτους και για να βρουν δουλειά οι άνεργοι του κλάδου μας
• Σταθερή και μόνιμη εργασία με συλλογικές συμβάσεις και αξιοπρεπείς μισθούς.

«Καλούμε επίσης τα σωματεία της Ε.Σ.Η.Ε.Α. και της Ε.Π.Η.Ε.Α .καθώς και όλα τα σωματεία του τύπου να δώσουν μαζί μας δυναμικό παρών.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, 13:32