Ρεπορτάζ: Χρήστος Μαζάνης

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ με παρουσία εισαγγελέα βρισκόταν σε εξέλιξη από τις 4.30 το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου στην πόλη της Δεσφίνας Φωκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Zougla.gr, προμηθευτής των φυλακών Μαλανδρίνου, ο οποίος διατηρεί κατάστημα ειδών παντοπωλείου στη Δεσφίνα, συνελήφθη, καθώς στο φορτηγό του βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης και κινητά τηλέφωνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγκεκριμένος άνδρας μετέφερε είδη παντοπωλείου από το κατάστημα του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Όταν εισήλθε στο χώρο των φυλακών προκειμένου να ξεφορτώσει, ένας από τους εξωτερικούς φρουρούς παρατήρησε έναν κρατούμενο να σκύβει και να κοιτάζει κάτω από το όχημα. Αμέσως πλησίασε και εντόπισε ότι κάτω από το φορτηγό υπήρχαν δεμένα και κολλημένα με μαγνήτες, ποσότητα  ηρωίνης και κινητά τηλέφωνα. Αυτόματα σήμανε συναγερμός, ειδοποιήθηκε και η αστυνομία κι άρχισαν οι έρευνες, στο όχημα.

Ακολούθως, η ομάδα της ΕΛ. ΑΣ που ασχολήθηκε με την υπόθεση, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού μετέβησαν στο κατάστημα του άνδρα που συνελήφθη και το έκαναν «φύλλο και φτερό».

Ο συλληφθείς φέρεται να δηλώνει άγνοια για το πώς βρέθηκαν κάτω από το αυτοκίνητό του τα κινητά τηλέφωνα και οι ναρκωτικές ουσίες. Σε κάθε περίπτωση όπως τονίζουν οι αστυνομικές πηγές στη Zougla.gr , βρίσκεται σε εξέλιξη ευρύτερη έρευνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης