Με την υποβολή αιτημάτων και ενστάσεων από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων, συνεχίζεται, σε αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, η δίκη του αποκαλούμενου συνδικάτου του εγκλήματος για σειρά εγκληματικών ενεργειών, μεταξύ των οποίων και η απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Βγαίνοντας το πρωί από την αίθουσα του δικαστηρίου, ο κ. Παναγόπουλος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους γιατί δεν έχει δηλώσει παράταση πολιτικής αγωγής και αν συγχωρεί τους δράστες της απαγωγής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρακολουθήστε τη διαδικασία και θα καταλάβετε» ήταν η απάντησή του.

Την ίδια απάντηση έδωσε και η σύζυγός του, Κατερίνα, η οποία ωστόσο πρόσθεσε με νόημα πως τα δικά της συναισθήματα είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του συζύγου της.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, υποβλήθηκαν αιτήματα που απορρίφθηκαν και αφορούσαν μεταξύ άλλων στην ηχογράφηση των πρακτικών της διαδικασίας και στη μεγαλύτερη διακοπή της δίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρατήρηση της προέδρου του δικαστηρίου πως τα αιτήματα και οι ενστάσεις των κατηγορουμένων αποτελούν νομικά παραθυράκια και τρικλοποδιές εκ μέρους τους, προκάλεσε την αντίδραση του Παναγιώτη Βλαστού, ο οποίος είπε: «Βλέπω μια βιασύνη, νομίζω ότι έχετε προαποφασίσει την ποινή μου. Παρακαλώ να με δικάσετε σωστά. Δεν είμαι αθώος, είμαι ένοχος και θα σας πω τι έχω κάνει και τι όχι. Αλλιώς ρίξτε μου 300 χρόνια να πάω σπίτι μου, δηλαδή στη φυλακή που πια είναι το σπίτι μου και να μην ταλαιπωρούμαι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης