Τον δρόμο για το αρχείο παίρνει η υπόθεση του ηθοποιού Νίκου Στραβοπόδη καθώς η καταγγελία σε βάρος του περί βιασμού παραπέμφθηκε οριστικά στις  …καλένδες της παραγραφής. Αιτία, το …λάθος του μηνυτή  στην ημερομηνία του φερόμενου βιασμού με αποτέλεσμα η καταγγελλόμενη πράξη να έχει υποπέσει πλέον σε παραγραφή.

Έτσι, η ανάκριση μέσα σε λίγες μόλις ημέρες  ολοκληρώθηκε με την τυπική κλήση του κατηγορούμενου  ηθοποιού χωρίς  να χρειαστεί καν η ανακρίτρια να μπει στην ουσία της κατηγορίας μιας και είναι πια παραγεγραμμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 38χρονος  Δημήτρης Άνθης που είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του Νίκου Στραβοπόδη, καταθέτοντας στην ανακρίτρια, άλλαξε το χρόνο του φερόμενου βιασμού του. Αντί του  2006 που αρχικά είχε πει, ισχυρίστηκε τώρα ότι διεπράχθη  το 2005.

Η μήνυση αυτή πάντως είχε γίνει η αιτία της ποινικής δίωξης για το κακούργημα του βιασμού σε βάρος του  ηθοποιού Νίκου Στραβοπόδη ο οποίος από την αρχή υποστήριζε πως επρόκειτο για «ερωτική επαφή μεταξύ ενηλίκων με απόλυτη συναίνεση». Αυτό άλλωστε είχε υποστηρίξει ο ηθοποιός και στις έγγραφες εξηγήσεις του,  στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε από τον εισαγγελέα ο οποίος τον κάλεσε με την ιδιότητα του υπόπτου.

Ο φάκελος της δικογραφίας θα διαβιβαστεί στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο αναμένεται να επικυρώσει την αρχειοθέτηση της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης