Βίντεο-Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Περιστατικό πυροβολισμών σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σπίτι στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για δύο ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι στις 05.15 τα ξημερώματα.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον 52χρονο ιδιοκτήτη, τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει. Ήταν τότε που οι ληστές τον πυροβόλησαν τρεις φορές, δύο στην πλάτη και μία στον μηρό, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των ενήλικων παιδιών του.

Στη φωτογραφία: Χαρά Ξυλά - Σταματιάδη, Κωνσταντίνος Κουλουβάτος, Αλέξανδρος Σταματιάδης. Το θύμα της ληστείας είναι ο πρώτος εκ δεξιών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την ώρα το θύμα χειρουργείται.

Παραμένει στο χειρουργείο ο Αλέξανδρος Σταματιάδης

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ο Αλέξανδρος Σταματιάδης βρίσκεται ακόμη στο χειρουργείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το νοσοκομείο 'Γ. Γεννηματάς'Άνδρας μέσης ηλικίας διακομίστηκε σήμερα 2-4-2018 και ώρα 5.35 π.μ. στο Νοσοκομείο μας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό από πυροβόλο όπλο.

Επειδή ήταν αιμοδυναμικά ασταθής μετά τις άμεσες απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στα επείγοντα διακομίστηκε στο χειρουργείο, όπου και παραμένει ακόμη.

Στη χειρουργική επέμβαση συμμετέχει ομάδα γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (γενικού χειρουργοί, θωρακοχειρουργοί, Ν/Χ κ.ά.), η κατάσταση του ασθενούς λόγω της μεγάλης απώλειας αίματος και του τραυματισμού πολλαπλών οργάνων είναι κρίσιμη.

Γίνεται το καλύτερο δυνατό από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τη σταθεροποίησή του και την ανάταξή του.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις της αντιδιοικήτριας του νοσοκομείου «Γεννηματάς»:

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις γείτονα που μένει στην περιοχή:

O Αλέξανδρος Σταματιάδης στον 50ό Διεθνή Αγώνα Ιστιοπλοΐας στην Άνδρο

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό:

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα άγνωστος – οι δράστες πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια ληστείας εντός της οικίας του στην Κηφισιά 52χρονο ημεδαπό, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Προανάκριση Δ.Α.Α.

Η οικία όπου σημειώθηκε το περιστατικό

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών στο σπίτι του επιχειρηματία εντοπίστηκαν δύο κάλυκες, οι οποίοι θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί επιχειρούν να λάβουν κατάθεση από τη σύζυγο του θύματος, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ έπειτα από τα όσα έζησε.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.



Αστυνομικοί μετέβησαν για έρευνες  στον τόπο του αιματηρού περιστατικού

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Σταματιάδη (σ.σ.: τρία αδέρφια) έχει καταγωγή από την Άνδρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης