Διακοπές μαζί για πρώτη φορά. Τι να κάνεις με κάθε ζώδιο, για να περάσεις καλά!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015, 09:11
Διακοπές μαζί για πρώτη φορά. Τι να κάνεις με κάθε ζώδιο, για να περάσεις καλά!
Οι μέρες για τις πρώτες σας κοινές διακοπές πλησιάζουν και δεν σταματάς να τραγουδάς στιχάκια από ζουζουνιάρικα διακοπο-τραγουδάκια τύπου: «Μύκονο και Σαντορίνη/ σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι».
Πού και πού όμως, μικρά συννεφάκια ανησυχίας και άγχους για την έκβαση του όλου εγχειρήματος κάνουν την εμφάνισή τους, δικαίως ίσως αφού οι πρώτες διακοπές μαζί είναι ένα σημαντικό τεστ για τη σχέση σου. Πώς μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα λοιπόν; Τι να αποφύγεις και τι να έχεις κατά νου προκειμένου αυτές οι διακοπές να είναι ένα όμορφο όνειρο και όχι ένας ζοφερός εφιάλτης; Ανάλογα με το ζώδιο της αγάπης σου, οι απαντήσεις είναι όλες εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Αν περιμένεις πώς και πώς για ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας, άραγμα στην ξαπλώστρα και χαλαρούς ήσυχους περιπάτους στα σοκάκια, απλά κάνε ένα delete στην όλη εικόνα και πάμε από την αρχή. Οι διακοπές με τον Κριό απέχουν πολύ από το παραπάνω concept, για την ακρίβεια αποτελούνται κυρίως από την συμμετοχή σας σε κάθε είδους δραστηριότητα. Θες θαλάσσιο σκι; Θες beach volley; Θες jet ski; Θες πεζοπορία στα φαράγγια; Όλα θα τα έχεις, παρέα με τον Κριό. Αν τώρα δεν θες τίποτα από τα παραπάνω, τότε μπορείς να συμμετάσχεις ως θεατής, παρακολουθώντας τον με αμείωτο ενθουσιασμό και θαυμασμό και τραβώντας τον πολλές φωτογραφίες εν δράσει…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015, 09:38