Όλοι αγαπάμε τους φίλους μας και θα κάναμε πολλά για εκείνους. Συχνά όμως αυτά που τους προσφέρουμε είναι όσα εμείς θεωρούμε σημαντικά. Για παράδειγμα, μπορεί για κάποια κολλητή σου φιλία να είναι να ακούς για τον χωρισμό της ενώ η άλλη προτιμά να δεις να βγεις μαζί της μια βραδιά.

Η αστρολογία λοιπόν θα σε βοηθήσει να δεις πώς μπορείς να κάνεις πιο βαθιά τη φιλία σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΚΡΙΟΣ Για τον Κριό είναι σημαντικό να μη διστάζεις μπροστά στην αντίδρασή του, όποτε του λες κάτι που δεν θα του αρέσει. Για παράδειγμα, όταν πιστεύεις πως έκανε μια χαζομάρα. Ή όταν πρόκειται να κάνει κάτι ανόητα ριψοκίνδυνο, πράγμα που το συνηθίζει. Φυσικά θέλει να νιώθει «αρχηγός» και δεν πειράζει να τον αφήνεις πού και πού να έχει αυτή την εντύπωση. Αλλά αρχηγός σε άτομα με προσωπικότητα, όχι σε οπαδούς που του λένε πάντα «ναι»! Όταν έχεις λόγο να τον παινέψεις για κάτι, κάνε το γενναιόδωρα. Και τον ευχαριστεί, και δεν σου κοστίζει τίποτα!

ΤΑΥΡΟΣ Για τον Ταύρο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ή είστε φίλοι και θα βρίσκεστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο, ή δεν είστε. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες καταστάσεις, του είδους «μια χανόμαστε, μια βρισκόμαστε». Θα εκτιμήσει πολύ τη συμπαράστασή σου σε κάποια φάση που θα έχει στριμωχτεί οικονομικά, παρόλο που είναι πολύ περήφανος για να παραδεχτεί τη δυσκολία του. Όπως και τη δίκαιη κατανομή στο ποιος κερνάει κάθε φορά που βγαίνετε παρέα. Κι αν ενδιαφερθείς να τον εφοδιάσεις με φαγητό σε μια περίσταση που είναι άρρωστος, π.χ., και δεν μπορεί να βγει να ψωνίσει, θα σε ευγνωμονεί. ΔΙΔΥΜΟΙ Αυτό που θα κάνει ευτυχισμένο τον Δίδυμο φίλο σου είναι να ακούς με ενδιαφέρον την ατέλειωτη πολυλογία του, χωρίς να δείχνεις ότι αμφισβητείς τις υπερβολές του. Από τη μεριά σου, προσπάθησε να βρίσκεις κάτι καινούργιο να του λες. Η απάντηση «Ε, τι νέα μωρέ, τα ίδια όπως τα ξέρεις…» τον τσακίζει. Προσπάθησε να μην τον αφήνεις να …ξεμένει μόνος στο σπίτι, γιατί κινδυνεύει από κρίση κατάθλιψης. Αλλά κι όταν βγαίνετε μαζί, μη διανοηθείς να τον πας σε μια ταινία τρίωρη και χωρίς διάλειμμα, ακόμα κι αν είναι ΤΟ αριστούργημα. Θα φύγει τρέχοντας από την πρώτη ώρα…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης