Το σχόλιο του ΠΑΜΕ για την Angelina Jolie

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, 18:49
Το σχόλιο του ΠΑΜΕ για την Angelina Jolie
Ανακοίνωση για την διπλή μαστεκτομή στην οποία αποκάλυψε ότι υπεβλήθη η αμερικανίδα ηθοποιός Angelina Jolie εξέδωσε το ΠΑΜΕ.

Το σχόλιο του ΠΑΜΕ εκδόθηκε με αφορμή, όπως υπογραμμίζεται, της προσπάθειας των μέσων να παρουσιάσουν την ηθοποιό «ως πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας».

Ολόκληρο το σχόλιο του γραφείο τύπου του ΠΑΜΕ:

«Απ΄ αφορμή την προσπάθεια των αστικών μέσων μαζικής αποβλάκωσης να παρουσιάσουν την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί ως πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας και με αφορμή την αποκάλυψη ότι έχει κάνει προληπτικά διπλή μαστεκτομή, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ έχει να κάνει το εξής σχόλιο:

«Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, 21:36