Για εσάς που θέλετε ζεστασιά τις κρύες ημέρες του χειμώνα αλλά και να μην ντυθείτε σαν… “κρεμμύδι”, οι σχεδιαστές μόδας φρόντισαν και δημιούργησαν υπέροχα πουλόβερ για όλες τις ώρες της ημέρας. Πουλόβερ από μαλλί, με πλεξούδες και περίτεχνα σχέδια είναι οι κυρίαρχες τάσεις της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για  trendy εμφανίσεις επιλέξτε ένα πουλόβερ με γιακά ζακάρ και μάκρος που φτάνει μέχρι τους μηρούς. Είναι το “must have” κομμάτι που όλες πρέπει να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας.

Προτιμήστε το σε μονόχρωμο όπως το γκρι, το μωβ ή το μαύρο που είναι τα χρώματα του χειμώνα. Ενώ, αν σας αρέσουν τα φωτεινά χρώματα, αγοράστε ένα σε μπεζ. Τα συγκεκριμένα πουλόβερ, δεν είναι μόνο άνετα για την καθημερινότητά σας, άλλα είναι και εύκολο να τα συνδυάσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε κάλλιστα να τα φορέσετε με ένα στενό τζιν σε pencil γραμμή ή ακόμα και με ένα κολάν. Φυσικά τα παπούτσια που θα επιλέξετε σε αυτήν την περίπτωση θα είναι μπότες, ανάλογα με το χρώμα του πουλόβερ. Ενώ, αυτό που θα κάνει την εμφάνισή σας πιο εντυπωσιακή, θα είναι μια φαρδιά ζώνη στη μέση.

Επίσης, αν είστε πολύ κρυουλιάρα προτιμήστε ένα μακρύ πουλόβερ ζιβάγκο σε ένα έντονο χρώμα ή για τις πιο τολμηρές ένα ριγέ. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητα τα αξεσουάρ. Μπορείτε να φορέσετε ένα μακρύ εντυπωσιακό κολιέ ή ένα μεγάλο κοκκάλινο βραχιόλι.

Για τις εξορμήσεις σας στα χιονοδρομικά κέντρα, προτιμήστε τα χοντρά πλεκτά πουλόβερ σε όλα τα χρώματα που σας κρατάνε ζεστές και σας δίνουν στυλ ακόμα και στα χιόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης