Υλικά

1 κιλό γάλα πλήρες φρέσκο
200 γρ. ζάχαρη
100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
3 αβγά
1 λοβό βανίλιας ή 2 καψουλίτσες
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κ.σ. βούτυρο φρέσκο 82%

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα πάνω στη φωτιά ρίχνουμε το γάλα, μισή ζάχαρη, τη βανίλια και το ξύσμα λεμονιού. Σε μια μπασίνα τοποθετούμε το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τα αβγά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μόλις ζεσταθεί το γάλα μας, ρίχνουμε το μισό περίπου στο μείγμα των αβγών και ανακατεύουμε…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr