Υλικά
12 κουτ. σούπας ρύζι
400 γραμμάρια κιμάς
12 τεμάχια κολοκυθάκια
4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι και πιπέρι
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με λίγα λιπαρά
2 τεμάχια λεμόνια (χυμός)
2 κρόκοι αβγών
2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
1 πρέζα φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση
Καθαρίστε και κόψτε την μία άκρη από τα κολοκυθάκια και κρατήστε την για να τα σκεπάσετε αφού τα γεμίσετε. Αδειάστε την ψίχα τους, αλατίστε τα και αφήστε ανάποδα να στραγγίσουν…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

