Ο Γκλεν Ρος, που εργάζεται ως πολιτικός υπάλληλος στην αστυνομία της Αυστραλίας, φαίνεται ότι θώπευσε ένα μικρό κορίτσι στον σιδηροδρομικό σταθμό Cabramatta του Σίδνεϊ τον Ιούλιο του 2019, αφού πέρασε την ημέρα σε αξιοθέατα με την οικογένειά της και τη σύζυγό του.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο 54χρονος να κυνηγά το κορίτσι μέχρι ένα ασανσέρ και να το σφίγγει γύρω από τη μέση πριν γλιστρήσει στο έδαφος. Το θύμα κατάφερε να ξεφύγει και να πει στη μητέρα του τι συνέβη, ενώ στη συνέχεια δήλωσε στο δικαστήριο ότι έσφιξε το στήθος της δύο φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ο Ρος βρέθηκε αντιμέτωπος με το δικαστήριο του Λίβερπουλ, υποστήριξε ότι το κυνηγητό στον ανελκυστήρα ήταν ένα παιχνίδι. Μιλώντας στην αστυνομία ο Ρος αναγνώρισε ότι τα χέρια του γλίστρησαν στην περιοχή του στήθους, «οπότε θα υπήρχε κάποια επαφή χωρίς αμφιβολία, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε “σεξουαλική ικανοποίηση”», σύμφωνα με το 7 News. «Και η ίδια συνέβαλε σε αυτό που συνέβη αφήνοντας το σωματικό της βάρος και γλιστρώντας στα χέρια μου» πρόσθεσε.

 

Κατά τη διάρκεια της αρχικής δικαστικής διαδικασίας τον Σεπτέμβριο, ο Ρος είπε στην αστυνομία ότι αποχαιρέτισε τη μικρότερη αδελφή και τη μητέρα του θύματος με μια αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο, σύμφωνα με την Daily Telegraph. «Εκείνη τη στιγμή το μυαλό μου είδε σαν πρόκληση να την τσακώσω και να της δώσω ένα φιλί στο μάγουλο, όπως είχα κάνει στις αδελφές της και τη μαμά της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπε ότι, όταν είδε την έφηβη να τρέχει στο ασανσέρ, έσπευσε να αποχαιρετίσει και είπε στους ερευνητές: «Θα αντιλαμβανόταν την επιθυμία της να μην τη φιλήσω στο μάγουλο. Θυμάμαι να τη φιλάω στο δεξί μάγουλο και αυτό ήταν το μόνο που ήθελα να κάνω».

Αργότερα εκείνο το βράδυ, έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του κοριτσιού για να του πει ότι ήταν φοβισμένη. Το κορίτσι είπε στο δικαστήριο ότι εξακολουθεί να έχει εφιάλτες για την επίθεση και ανησυχεί ότι θα συμβεί ξανά. Ο δικαστής δεν δέχτηκε την εξήγηση του Ρος και τον έκρινε ένοχο για άσεμνη επίθεση. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έκανε τίποτα λάθος. Έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και θα καταδικαστεί τον Αύγουστο.

Πηγή: 7 News, Daily Telegraph

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης