Λίγες ώρες μετά το φρικιαστικό έγκλημά της που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη, η 38χρονη νταντά είπε στις ρωσικές Αρχές ότι σκότωσε το 4χρονο κοριτσάκι επειδή την είχαν στοιχειώσει «φωνές».

Η Gyulchekhra Bobokulova φέρεται να ανέφερε στους άνδρες της αστυνομίας ότι ήταν οργισμένη που ο σύζυγός της στο Ουζμπεκιστάν είχε ξεκινήσει νέα οικογένεια, ενώ εκείνη εργαζόταν στη Ρωσία. Αρνήθηκε, μάλιστα, την πρόταση που της έκανε να είναι η δεύτερη γυναίκα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένοπλοι αστυνομικοί συνόδευσαν την 38χρονη μητέρα τριών παιδιών στο σημείο όπου τους υπέδειξε ότι στραγγάλισε την τετράχρονη Nastya Meshcheryakova. Την αποκεφάλισε με κουζινομάχαιρο και άφησε το άψυχο σώμα του μικρού κοριτσιού στην κούνια.

Στη συνέχεια βγήκε στους δρόμους της Μόσχας κρατώντας το κεφαλάκι του και φωνάζοντας πριν συλληφθεί από τις Αρχές. 

Παρά το γεγονός πως φώναζε ότι είναι τρομοκράτης και απειλούσε να ανατιναχθεί, η ρωσική αστυνομία δεν έχει ενδείξεις για σύνδεσή της με εξτρεμιστικές ομάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο σπίτι του αποτρόπαιου εγκλήματος 16 ώρες μετά. «Αρχικά φαινόταν τρελαμένη, αλλά στη συνέχεια συμφώνησε να συνεργαστεί με τις Αρχές». Ένοπλοι αστυνομικοί την οδήγησαν στον πέμπτο όροφο του διαμερίσματος όπου δολοφόνησε την 4χρονη.

«Ήρθα στο σπίτι, έβγαλα τη φούστα μου και την πέταξα στον κάδο σκουπιδιών. Έβαλα τα ρούχα που φοράμε για να προσευχηθούμε. Μια φωνή μού το είπε» δήλωσε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια δολοφόνησε το κοριτσάκι, πήρε το κεφάλι του και κατευθύνθηκε προς σταθμό του μετρό. Εκεί φώναζε ότι μισεί τη δημοκρατία, ότι είναι τρομοκράτης και ότι θέλει να σκοτώσει κόσμο.

Οι εικόνες της μαυροντυμένης γυναίκας να κρατά στο χέρι της το κεφάλι του κοριτσιού συγκλόνισαν την υφήλιο.

Το θύμα, η μικρή Nastya Meshcheryakova

Οι γονείς της τετράχρονης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης