Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στις Αρχές της Μόσχας, έπειτα από την ειδοποίηση πως μια γυναίκα περιφερόταν κοντά σε σταθμό του μετρό, κρατώντας στα χέρια της το κεφάλι ενός μικρού παιδιού.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η γυναίκα ήταν ντυμένη στα μαύρα και φώναζε «Αλλάχ Ακμπάρ» (ο Αλλάχ είναι μεγάλος) μετέδωσαν τα ρωσικά ΜΜΕ, την ώρα που αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι απειλούσε να αυτοκτονήσει. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Η γυναίκα συνελήφθη και, όπως έγινε γνωστό, το θύμα ονομαζόταν Nastya M. Οι αστυνομικοί ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, καθώς υπήρχε ο φόβος να έχει στην κατοχή της εκρηκτικά, τα οποία και θα πυροδοτούσε όταν την πλησίαζαν μέλη των δυνάμεων ασφαλείας.

Η στιγμή της σύλληψης


Η μαυροφορεμένη φέρεται να δολοφόνησε το 4χρονο κορίτσι, να το αποκεφάλισε και αφού μετέβη στο μετρό, σταμάτησε έναν αστυνομικό, έβγαλε το κεφάλι του παιδιού από την τσάντα της και άρχισε να φωνάζει ότι το σκότωσε.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, η συλληφθείσα είναι γεννημένη το 1977, με καταγωγή από χώρα της Κεντρικής Ασίας. Ονομάζεται Μπουλτσέχρα Μπομποκούλουβα και ήταν νταντά του παιδιού. Μετά τον αποκεφαλισμό, η γυναίκα πυρπόλησε το διαμέρισμα και βγήκε στον δρόμο έχοντας στην τσάντα της το κομμένο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης