Ρωσίδα δημοσιογράφος απήχθη στο Κίεβο και απελάθηκε για «αντιουκρανική προπαγάνδα»
Δημοσιογράφος ρωσικού καναλιού, απήχθη την Τετάρτη στη Ουκρανία και εν συνεχεία απελάθηκε κατηγορούμενη στην ουσία για «αντιουκρανική προπαγάνδα», σύμφωνα με ρωσικά μέσα.

Το θέμα αυτό απασχόλησε και το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, που από την πρώτη στιγμή αξιωματούχοι δήλωσαν ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να διερευνήσουν το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρωσικό κανάλι «Ρωσία 24» μετέδωσε ότι η Άννα Κουρμπάτοβα απήχθη στο Κίεβο από αγνώστους οι οποίοι την έβαλαν σ’ ένα αυτοκίνητο και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επίσης έγινε γνωστό ότι η Κουρμπάτοβα είχε δεχθεί απειλές τις προηγούμενες ημέρες από άτομα τα οποία διαφωνούσαν με τα ρεπορτάζ της.

Φαίνεται πως αυτά ακριβώς τα ρεπορτάζ ήταν η αφορμή για την απαγωγή της Ρωσίδας δημοσιογράφου που κατάγεται από την Σταυρούπολη καθώς είχαν ως αντικείμενο την κατάσταση στην Ουκρανία, αναφέρει το ίδιο μέσο.,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο ρεπορτάζ που ετοίμαζε, είχε θέμα τις διώξεις των δημοσιογράφων στην Ουκρανία, ενώ πριν απ’ αυτό το ρεπορτάζ είχε μεταδοθεί ρεπορτάζ της με θέμα την στρατιωτική παρέλαση στο Κίεβο την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης