Δείτε τι έπαθε τζαμπατζής Βρετανός που δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο στο μετρό του Λονδίνου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, 16:32
Δείτε τι έπαθε τζαμπατζής Βρετανός που δεν ήθελε να πληρώσει εισιτήριο στο μετρό του Λονδίνου
Την ατυχή έμπνευσή του να παραλείψει την αγορά εισιτηρίου «πλήρωσε» με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο ένας τζαμπατζής Βρετανός, του οποίου το πέος «μαγκώθηκε» στις μπάρες ενός σταθμού μετρό στο Λονδίνο, την ώρα που προσπάθησε να πηδήξει από πάνω τους.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, το περιστατικό σημειώθηκε στον σταθμό του Κόβεντ Γκάρντεν και μάλιστα σε ώρα αιχμής, όταν ο υπόγειος ήταν γεμάτος με κόσμο. Στο βίντεο που δημοσίευσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο διαδίκτυο, ακούγονται οι γοερές κραυγές του άνδρα, που παραμένει «πιασμένος» στις μπάρες ενώ κάποιοι φίλοι γύρω του προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Σιγά σιγά όλο και περισσότερος κόσμος σπεύδει να τον βοηθήσει να απελευθερωθεί, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων του μετρό και αστυνομικών.
Τελικά, μετά από αρκετή προσπάθεια αλλά και καζούρα από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τον απεγκλωβισμό, ο «λαθρεπιβάτης» απελευθερώθηκε από έναν γενναίο αστυνομικό.

Πάντως, για την ιστορία, ο άτυχος άνδρας δεν φαίνεται να γλίτωσε το πρόστιμο αφού στο τέλος του βίντεο ένας από τους αστυνομικούς τον πήρε παράμερα να του μιλήσει με αρκετά «αυστηρό» ύφος.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017, 16:42