Στις υψηλές θερμοκρασίες και την έντονη υγρασία, που επικρατούσαν εκείνη τη στιγμή στην ατμόσφαιρα, απέδωσε την πτώση του από τεντωμένο σκοινί διάσημος ακροβάτης στην Κίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ο Aisikaier επιχείρησε, την Κυριακή, να διασχίσει μια απόσταση 700 μ. πάνω από φαράγγι της επαρχίας Χουνάν, έχοντας δεμένα τα μάτια και περπατώντας ανάποδα, ωστόσο λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος 200 μ.. Για καλή του τύχη η πτώση του δεν ήταν θανάσιμη, με μέλη των σωστικών συνεργείων να τον εντοπίζουν ύστερα από λίγη ώρα χωρίς να έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

«Ο καιρός ήταν πραγματικά πολύ ζεστός. Αισθανόμουν εξουθενωμένος. Είχα προβλήματα με την αναπνοή. Νομίζω πως δεν θα αντιμετώπιζα δυσκολίες αν περπατούσα πιο γρήγορα πάνω στο σκοινί. Δεν περίμενα τέτοια κατάληξη», τόνισε.

Εκείνη την ημέρα, το θερμόμετρο έδειχνε 39 βαθμούς Κελσίου.

Η πτώση του αυτή πάντως δεν τον αποθαρρύνει, καθώς όπως υποστηρίζει σε συνέντευξή του στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, επόμενος στόχος είναι να περπατήσει με τον ίδιο τρόπο πάνω σε τεντωμένο σκοινί, το οποίο θα συνδέει δύο μεγάλα αερόστατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video…

Διαβάστε επίσης:
Κίνα: Πτώση ακροβάτη on camera, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012, 05:12

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης