Υπέκυψε στα τραύματά της η νεαρή Ισραηλινή που δέχθηκε επίθεση από Παλαιστίνιο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 19:44
Υπέκυψε στα τραύματά της η νεαρή Ισραηλινή που δέχθηκε επίθεση από Παλαιστίνιο
Yπέκυψε στα τραύματά της η νεαρή Ισραηλινή η οποία δέχθηκε νωρίτερα σήμερα επίθεση με μαχαίρι από Παλαιστίνιο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Η Χαντάρ Μπουκρίς, 20 ετών, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από Παλαιστίνιο κοντά στον εβραϊκό οικισμό Γκους Ετζιόν. Ο δράστης σκοτώθηκε επί τόπου από τα πυρά των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας.

Ακόμη δύο παλαιστινιακές απόπειρες επιθέσεων σημειώθηκαν εντός της ημέρας, η μία με μαχαίρι και η δεύτερη με αυτοκίνητο, στη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με την ισραηλινή αστυνομία, η οποία δήλωσε ότι οι δράστες σκοτώθηκαν.

Από τις αρχές του Οκτωβρίου, το κύμα βίας ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστινίους έχει προκαλέσει τον θάνατο 100 ανθρώπων στο Ισραήλ και στα παλαιστινιακά εδάφη.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου ότι οι τρεις αυτές επιθέσεις δεν αποτελούν τρομοκρατία που διαπράττεται από οργανώσεις αλλά από μεμονωμένα άτομα, τα οποία υποκινούνται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι δύσκολο να εμποδιστούν οι κινήσεις τρομοκρατών οπλισμένων με μαχαίρια» είπε, καλώντας τους πολίτες να βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή.

Διαβάστε επίσης: Νεκροί δύο Παλαιστίνιοι στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 16:0

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015, 19:58