Δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από τον ισραηλινό στρατό, αφού προσπάθησαν, σε δύο μεμονωμένα περιστατικά, να επιτεθούν εναντίον Ισραηλινών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Στο πρώτο περιστατικό, μια Παλαιστίνια που επιχείρησε να μαχαιρώσει έναν Ισραηλινό στη Δυτική Όχθη σκοτώθηκε, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό και παλαιστινιακές πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβάν σημειώθηκε σε μια διασταύρωση στη νότια Ναμπλούς, όπως αναφέρει ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «οι δυνάμεις και ένας περαστικός απάντησαν στην άμεση απειλή ανοίγοντας πυρ εναντίον της δράστριας».

Στο δεύτερο περιστατικό, «ένας Παλαιστίνιος που επέβαινε σε ένα ταξί και βρισκόταν στη διασταύρωση (του εβραϊκού οικισμού) Κφαρ Αντουμίν προσπάθησε να ρίξει το όχημά του πάνω σε πολίτες. Αφού απέτυχε, βγήκε από το αυτοκίνητο κρατώντας ένα μαχαίρι και αποπειράθηκε να τους μαχαιρώσει. Ένας (Ισραηλινός) πολίτης άνοιξε πυρ εναντίον του τρομοκράτη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του» αναφέρει η ισραηλινή αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης