Σε αναπηρικό καροτσάκι έφτασε στις ΗΠΑ η σύντροφος του μακελάρη του Λας Βέγκας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 10:03
Σε αναπηρικό καροτσάκι έφτασε στις ΗΠΑ η σύντροφος του μακελάρη του Λας Βέγκας
Η σύντροφος του Στίβεν Πάντοκ, του δράστη του μακελειού στο Λας Βέγκας, επέστρεψε σήμερα στις ΗΠΑ από τις Φιλιππίνες, όπου οι Αρχές ερευνούν τις πληροφορίες του Τύπου σύμφωνα με τις οποίες έλαβε 100.000 δολάρια από τον δράστη.

Η Μαριλού Ντάνλεϊ, 62 ετών, ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης από τη Μανίλα και έφτασε σήμερα στο Λος Άντζελες. Μόλις έφτασε την περίμεναν πράκτορες του FBI, καθώς οι Αρχές των ΗΠΑ τη θεωρούν «πρόσωπο ενδιαφέροντος» στην έρευνα που διεξάγεται για τα κίνητρα του Πάντοκ. Ωστόσο, δεν είναι υπό κράτηση και μπορεί να κινείται ελεύθερα.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η 62χρονη, στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται από το NBCNews, συνοδεύεται από άνδρες του FBI καθισμένη σε καροτσάκι.
Η Εθνική Υπηρεσία Ερευνών των Φιλιππίνων (NBI), το αντίστοιχο του FBI, ανακοίνωσε ότι οι Αμερικανοί ερευνητές τής ζήτησαν βοήθεια για να εντοπίσουν την Ντάνλεϊ.

Παράλληλα, η NBI ερευνά τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Ντάνλεϊ έφτασε στις Φιλιππίνες τον προηγούμενο μήνα και ότι ο Πάντοκ είχε καταθέσει στον λογαριασμό της 100.000 δολάρια. Η Μαριλού Ντάνλεϊ είναι Αυστραλή πολίτης, σύμφωνα με την Καμπέρα. Μετανάστευσε στις ΗΠΑ πριν από 20 χρόνια για να εργαστεί σε καζίνο.

O Στίβεν Πάντοκ με την οικογένεια της Μαριλού Ντάνλεϊ το 2013 στις Φιλιππίνες

«Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η ταυτότητά της χρησιμοποιήθηκε για να γίνει κράτηση στο ξενοδοχείο» Mandalay Bay, από το δωμάτιο του οποίου ο Πάντοκ σκόρπισε τον θάνατο, δήλωσε την Τρίτη η Αυστραλή υπουργός Εξωτερικών Τζούλι Μπίσοπ.

«Η Αυστραλία θα στηρίξει την έρευνα των αμερικανικών Αρχών όσο καλύτερα μπορεί, όμως δεν είχαμε άμεση επαφή με τη Μαριλού Ντάνλεϊ» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή φωτό: nbcnews.com/ dailymail.co.uk

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 12:27