Την εκτίμηση ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν προοπτικές ομαλοποίησης των ρωσο-αμερικανικών σχέσεων και ότι οι ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές δεν θα βοηθήσουν στην επίλυση των διμερών εντάσεων, εξέφρασε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Θεωρούμε ότι δεν πρέπει να έχουμε ψεύτικες ελπίδες και πιστεύουμε ότι (οι ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ) δεν θα καθαρίσουν περαιτέρω το τοπίο. Ας πούμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν οριστικές προοπτικές ομαλοποίησης των σχέσεων», σημείωσε ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Πεσκόφ τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση, το Κρεμλίνο θα παρακολουθήσει τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές. «Παρακολουθούμε ΜΜΕ, παρακολουθούμε πληροφορίες. Για αυτό, ασφαλώς, θα τις παρακολουθήσουμε όπως και να’χει», είπε.

Την ίδια ώρα, αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τους ισχυρισμούς περί ρωσικής παρέμβασης στις εκλογές αυτές, επισημαίνοντας ότι το Κρεμλίνο δεν πρέπει «να αντιδρά για κάποιους αφηρημένους αναλυτές κυβερνοασφάλειας, καθώς δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι, εάν κατανοούν τίποτα που έχει σχέση με την κυβερνοασφάλεια και ούτω καθεξής…».

Πηγή: Sputnik 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης