Δεν τα κατάφερε τελικά ο Silvio Berlusconi να κρύψει τις «αμαρτωλές» φωτογραφίες, που αποκαλύπτουν άκρως προσωπικές του στιγμές από τη βίλλα του «Certosa» που διατηρεί στη Σαρδηνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ισπανική εφημερίδα El Pais δημοσιεύει μία σειρά φωτογραφιών, στις οποίες εικονίζεται ο Ιταλός πρωθυπουργός να περιτριγυρίζεται από γυμνόστηθα φωτομοντέλα ή αστέρες του κινηματογράφου σε ιδιαίτερες στιγμές. Μάλιστα, σε μία από αυτές εικονίζεται και ένας ολόγυμνος άντρας, που δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τον γνωστό πολιτικό.

Στο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αναφέρεται ακόμα ότι οι υψηλοί καλεσμένοι έφτασαν στη βίλλα με κρατικά ελικόπτερα, ενώ φρουροί με αυτόματα όπλα περιφρουρούσαν τον χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι αναμενόμενο, η δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών πυροδοτεί ακόμα περισσότερο τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών γύρω από τις αταξίες του «Καβαλιέρε», αλλά και την κατάχρηση εξουσίας που εφαρμόζει προς ικανοποίηση των προσωπικών του υποθέσεων.

Μπερλουσκόνι: “Είναι αθώες φωτογραφίες”

«Δε φοβάμαι» δήλωσε ο Silvio Berlusconi μετά τη δημοσίευση των «καυτών» φωτογραφιών που έβγαλε σήμερα στο φως της δημοσιότητας  η El Pais.

«Δε φοβάμαι, είναι αθώες φωτογραφίες. Δεν πρόκειται για σκάνδαλο, αλλά για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και για μια σκανδαλώδη επίθεση», υποστήριξε ο Berlusconi στο ιταλικό ραδιόφωνο.

«Οι φωτογραφίες δείχνουν ανθρώπους να κάνουν μπάνιο σε τζακούζι στο εσωτερικό μιας ιδιωτικής κατοικίας, που προορίζεται για προσκεκλημένους», πρόσθεσε.

Εν τω μεταξύ, ο δικηγόρος του Ιταλού πρωθυπουργού ανακοίνωσε σήμερα ότι θα υποβάλει μήνυση κατά της ισπανικής εφημερίδας. Πάντως, σχετικά με τη φωτογραφία του γυμνού άντρα, ο δικηγόρος δήλωσε πρόσφατα ότι πρόκειται για Τσέχο πρώην πρωθυπουργό.

Ύστερα από διαμαρτυρία του Berlusconi για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής, η εισαγγελία της Ρώμης διέταξε την κατάσχεση των φωτογραφιών αυτών.

Διαβάστε επίσης:

Μπλόκο στις «αμαρτωλές» φωτογραφίες του Berlusconi, 30 Μαΐου 2009, 22:29   

Στα party του Berlusconi … με πολεμικά αεροσκάφη, 4 Ιουνίου 2009, 09:47

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης