Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο απόλυτος σταρ της πολιτικής ζωής της Ρωσίας. Μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό, το πικάντικο δώρο που του έκαναν 12 Ρωσίδες φοιτήτριες για τα 58α γενέθλιά του.

Ντυμένες με προκλητικά εσώρουχα, πόζαραν για να κοσμήσουν τις σελίδες ενός ημερολογίου με τίτλο «Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς, σας αγαπάμε. Χρόνια Πολλά κ. Πούτιν». Το ημερολόγιο περιλαμβάνει 12 φωτογραφίες φοιτητριών του τμήματος δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Μόσχας, οι οποίες συνοδεύονται από «πικάντικες» λεζάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Μις Μάρτιος», Λένα Γκορνοστάγεβα, φοράει εσώρουχα από μαύρη δαντέλα, εύχεται χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό και συμπληρώνει: «Σβήσατε τις φωτιές στα δάση, αλλά εγώ καίγομαι ακόμη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση των κοριτσιών, πάντως, δεν εκτιμήθηκε αναλόγως και από το πανεπιστήμιο. «Είναι ένα ερωτικό έργο με κακό γούστο. Δεν είμαστε ενθουσιασμένοι που χρησιμοποίησαν το όνομα του τμήματος δημοσιογραφίας. Είναι ανέντιμο», δήλωσε (…με ένα ίχνος ζήλειας, ίσως;…) η εκπρόσωπος της σχολής, Λαρίσα Μπακουλίνα.

Το ημερολόγιο σχεδιάστηκε από τον Μαχίμ Περλίν, έναν 22χρονο παραγωγό, ο οποίος εργάζεται για το δίκτυο Russia.ru.

«Όλα τα κορίτσια πόζαραν δωρεάν. Η ιδέα δεν ήταν να δείξουμε μοντέλα που είναι έτοιμα να ποζάρουν για 100 δολάρια, αλλά κορίτσια που έχουν άποψη για την πολιτική», ανέφερε ο Ρώσος σχεδιαστής.

Περίπου 50.000 αντίτυπα του ημερολογίου διανεμήθηκαν στα σούπερ μάρκετ Auchan και πωλούνται έναντι 260 ρουβλίων το ένα, δηλαδή 6,5 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης