Δέκα χρόνια μετά το φονικό τσουνάμι που έπληξε την Ινδονησία, μια 14χρονη επανενώθηκε με την οικογένειά της.

Στις 26 Δεκεμβρίου 2004, η 4χρονη τότε Ραντατούλ Τζάνα και ο 7χρονος αδερφός της, χωρίστηκαν από τους γονείς τους, την ώρα που σκαρφάλωσαν επάνω σε ένα κομμάτι ξύλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα της Τζάνα, Τζαμάλια και ο σύζυγός της επέζησαν και έψαχναν για τα παιδιά τους, σταμάτησαν όμως μετά από ένα μήνα θεωρώντας πως είχαν πεθάνει στο καταστροφικό τσουνάμι.

Ο αδερφός της Τζαμάλια, τον Ιούνιο εντόπισε ένα κοριτσάκι που έμοιαζε με την μικρή να επιστρέφει από το σχολείο και άρχισε να κάνει έρευνες γι’ αυτήν. Ανακάλυψε πως η μικρή είχε παρασυρθεί από τα νερά στην επαρχία Ατσε, διασώθηκε από έναν ψαρά και τη μεγάλωσε η ηλικιωμένη μητέρα του που την ονόμασε Γουένι.

Η Τζαμάλια και ο σύζυγός της, επισκέφτηκαν το κορίτσι στα τέλη Ιουνίου και διαπίστωσαν ότι ήταν η κόρη τους. «Ο σύζυγός μου κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο Θεό για την επανένωσή μας με το παιδί μας, μετά από 10 χρόνια» δήλωσε η Τζαμάλια. «Η καρδιά μου χτυπούσε τόσο γρήγορα, όταν την είδα. Αγκαλιαστήκαμε και ένιωσε τόσο άνετα στην αγκαλιά μου» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα δήλωσε επίσης πρόθυμη να περάσει από τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί ότι η μικρή είναι κόρη της, αν και δεν έχει καμία αμφιβολία καθώς την αναγνώρισε αμέσως.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης