Η ενίσχυση της απασχόλησης και η καταπολέμηση της ανεργίας αποτελούν βασικές προτεραιότητες της Επιτροπής Γιούνκερ, τονίζει η Κομισιόν στο Twitter Chat, από όπου καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σχετικά ερωτήματα. Όπως ανακοίνωσε η Κομισιόν, “οι πολιτικές απασχόλησης και κοινωνικών υποθέσεων της ΕΕ αποφέρουν πρακτικά οφέλη στους πολίτες σε τομείς όπως, η εξεύρεση εργασίας, η μετακίνηση σε ένα άλλο κράτος μέλος για εργασία ή για άλλους λόγους, η αναβάθμιση των δεξιοτήτων τους, κ.λπ. Οι πολιτικές αυτές χαράσσονται σε συνεργασία με τις εθνικές αρχές, τους κοινωνικούς εταίρους, τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και άλλους φορείς.

Την Πέμπτη, 31/3 στις 5μμ, εμπειρογνώμονες της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης. Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης της ΕΕ, αλλά και η Μαριάνε Τίσεν, Επίτροπος αρμόδια για την απασχόληση, τις κοινωνικές υποθέσεις, τις δεξιότητες και την κινητικότητα του εργατικού δυναμικού, απαντούν στα σχετικά ερωτήματά σας”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαραίτητη η εγγραφή σας στον σύνδεσμο http://goo.gl/forms/PwXzwG0MLB

Αναλυτικά πώς να συμμετάσχετε:

Έχετε λογαριασμό στο Twitter;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Kαταθέστε από τώρα τα ερωτήματά σας, χρησιμοποιώντας #EU4U. Θα τα συλλέξουμε και θα φροντίσουμε να απαντηθούν την ημέρα διεξαγωγής του Twitter chat.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσα ερωτήματα δεν απαντηθούν την ίδια μέρα, θα φροντίσουμε να λάβουν απάντηση σε εύθετο χρόνο.

Δεν έχετε λογαριασμό στο Twitter αλλά έχετε λογαριασμό στο Facebook;

Στείλτε μας το ερώτημά σας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook στη σελίδα: https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε το #EU4U.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης