Στην εκπομπή «Elatte» ήταν καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ο οποίος δέχθηκε τις ευχές των παρουσιαστών για τα αυριανά του γενέθλια και μίλησε για την παράσταση «Οθέλλος» όπου πρωταγωνιστεί φέτος το καλοκαίρι.

«Άφησες μουστάκι!» ήταν η πρώτη αντίδραση της Νάντιας Μπουλέ όταν αντίκρισε τον 35χρονο ηθοποιό ο οποίος διευκρίνισε: «Ναι, για τον ρόλο», ενώ ο Θανάσης Πάτρας αναρωτήθηκε: «Αύριο δεν έχεις γενέθλια; Χρόνια σου πολλά». Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τον ευχαρίστησε κι επεσήμανε: «Ναι, γεννήθηκα πριν 35 χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αργότερα, η 26χρονη παρουσιάστρια θέλησε να μάθει αν τώρα που έφτασε στα 35, σκέφτεται τον γάμο και την απόκτηση παιδιών. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε: «Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν προγραμματίζονται», ενώ αναφέρθηκε και στα δυο του ανίψια: «Τα αγαπάω πάρα πολύ. Είναι πολύ όμορφος και ποιοτικός ο χρόνος με τα παιδιά και σε εκπλήσσουν συνεχώς».

Παράλληλα, για την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τη Γωγώ Μπρέμπου είπε: «Ο “Οθέλλος” είναι ένα από τα σπουδαιότερα κείμενα του Άγγλου δραματουργού. Διαπραγματεύεται τη ζήλεια και το θέμα του ξένου που δουλεύει για μας, αλλά δεν τον αποδεχόμαστε στην οικογένειά μας».

Τέλος, για τα επαγγελματικά του σχέδια για την επόμενη σεζόν αποκάλυψε πως θεατρικά θα βρίσκεται με τους Αθηνά Οικονομάκου και Μάνο Παπαγιάννη στην κωμωδία του Ζωρζ Φεϊντό, η οποία στα ελληνικά θα έχει κατά 90% τον τίτλο: «Η Μέθοδος της απιστίας». Στην ερώτηση: «Υπάρχει μέθοδος για την απιστία;», ο 35χρονος ηθοποιός απάντησε διπλωματικά: «Ο συγκεκριμένος ήρωας που θα υποδυθώ έχει μια πολύ συγκεκριμένη μέθοδο για να τα καταφέρνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης