Τις εμφανίσεις των Πρώτων Κυριών το βράδυ του Σαββάτου, στο Παρίσι, στο γεύμα που παρέθεσε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου σχολιάζει σε άρθρο της η Daily Mail. 

Τα σχόλια της Daily Mail για τη σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, ήταν αποθεωτικά, χαρακτηρίζοντάς την… «γοητευτική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα στη λεζάντα φωτογραφίας του πρωθυπουργικού ζεύγους, αναφέρονται τα εξής: «Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν γοητευτική επιλέγοντας ένα φόρεμα με βαθύ κόκκινο με πάνελ δαντέλα πάνω από το γόνατο».


H Daily Mail επισημαίνει πως η σύζυγος του Αμερικανού πρόεδρου, Μελάνια Τραμπ ήταν πολύ σικ ενώ η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν, Μπριζίτ Τρονιέ πλήρως εναρμονισμένη με τον Γάλλο πρόεδρο καθώς επέλεξε ένα βαθύ μπλε φόρεμα και ένα μπλε σακάκι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το δείπνο, το οποίο παρέθεσε ο Εμ. Μακρόν και η σύζυγός του, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Orsay, όπου φιλοξενείται έκθεση αφιερωμένη στις περιόδους Μπλε και Ροζ του Πικάσο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης